Tranzactia Microsoft - Nokia: ce se va intampla cu ceilalti producatori de device-uri Windows Phone?

de Radu Eftimie | 3 septembrie 2013

Tranzactia dintre Microsoft si Nokia este fara indoiala cea mai importanta miscare din IT-ul mondial in acest an si, la o privire sumara, poate tulbura serios apele in industrie.

Dupa stirea in sine, insa, apar celelalte informatii care incep sa faca putina lumina in legatura cu ceea ce trebuie sa ne asteptam de acum inainte referitor la segmentul Windows Phone. O prima informatie se refera la continuarea parteneriatelor Microsoft cu celelalte companii producatoare de smartphone-uri cu Windows Phone.

Chiar daca Nokia este cel mai mare producator de smartphone-uri cu Windows Phone, alte companii, precum HTC Samsung, Huawei si altii, vor beneficia de aceeasi atentie din partea Microsoft. Cel putin, asa promite Terry Myerson, VP executiv Operating Systems Microsoft: "Anuntul de astazi nu schimba asta (colaborarea cu alte companii - n.r.). Achizitionarea Diviziei de Device-uri si Servicii Nokia va reprezenta un pas bun pentru toata lumea, inlcusiv pentru toti partenerii nostri", a scris, intr-un articol pe blogul oficial Windows, Myerson, citat de AllThingsD.

(foto: Engadget)

Tranzactia dintre Microsoft si Nokia va avea cu siguranta multe ecouri, asa ca ramaneti pe faza pentru ca revenim cu actualizari pe marginea subiectului!

Cumpara de la eMag.ro gama de smartphone Nokia Lumia la preturi atractive

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: microsoft windows phone producatori telefoane windows windows phone licenta Terry Myerson
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google