Totul despre iPhone 5 - ce se intampla cand asteptarile sunt prea mari?

de Liviu Petrescu | 13 septembrie 2012

Pentru prima oara in istoria recenta a Apple, lansarea mult astetptata a adus mai putine surprize. iPhone 5 nu a putut fi pastrat secret, iar fanii Apple stiau deja la ce sa se astepte. A 6-a generatie de smartphone Apple este mai mare, mai rapida... si cam atat. Chiar daca noul iPhone este un device de top, multi cred ca ii lipseste sclipirea de inovatie marca Steve Jobs, care l-ar fi transformat fara echivoc in telefonul anului.

"Disponibil" de mai mult timp la precomanda pe piata gri si in Romania, iPhone 5 introduce un design relativ nou si este mai subtire si mai usor decat predecesorul sau, iar noile sale componente hardware sunt utilizate la maxim de iOS 6.

Totul despre iPhone 5 - ce se intampla cand asteptarile sunt prea mari?

1. Primul smartphone Apple cu LTE si nano-SIM

Inovatiile principale aduse de iPhone 5 vizeaza ecranul mai mare, 16:9, dar si conectivitatea 4G LTE si noul nano-SIM, cu 40% mai mic decat micro-SIM.

Conectivitatea LTE este o veste buna pentru SUA, insa vitezele mai mari de navigare raman momentan doar un proiect in cea mai mare parte a Europei, unde LTE poate insemna un pret mai mare fara vreun avantaj evident.

iPhone 5 ofera insa destule imbunatatiri fata de iPhone 4S pentru a compensa acest neajuns minor, dar un alt motiv de suparare poate fi noul conector dock, cu 19 pini, ce implica necesitatea achizitionarii de accesorii noi, sau macar de adaptoare.

Totul despre iPhone 5 - ce se intampla cand asteptarile sunt prea mari?


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: noul iphone 5 apple iphone 5 lansare iphone 5 ihone 5 pret precomanda iphone
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google