Totul despre Nexus Q: ce sanse are sa cucereasca utilizatorii

de Liviu Petrescu | 29 iunie 2012

Cea mai mare surpriza prezentata de Google la conferinta I/O, Nexus Q este un gadget "social streaming media player", care promite sa transforme divertismentul casnic. Iata tot ce ai nevoie sa stii despre Google Nexus Q, de la ce face si cum face pana la ce sanse are sa cucereasca utilizatorii.

Disponibil pentru moment doar in SUA, Nexus Q va fi lansat la mijlocul lunii iunie, la un pret de 300 dolari. La prima vedere, designul sau este impresionant: sfera neagra, cu LED-uri interactive, aplatizata usor in partea de jos pentru a nu se rostogoli de pe mobila.

Totul despre Nexus Q: ce sanse are sa cucereasca utilizatorii

Ce se ascunde sub designul excelent? Nu prea multe, scrie CNET. Google Nexus Q pare destinat deocamdata doar utilizatorilor de smartphone-uri Android, iar functionalitatea sa este limitata de serviciile Google.

Nexus Q poate face streaming direct din Google Play Music, Google Play TV & Movies sau din YouTube si are si rol de amplificator audio.

1. Google Nexus Q: Hardware

Odata pornita, sfera neagra se lumineaza usor cu un inel LED si cu un mic punct luminos, ce poate fi apasat pentru comanda "Mute". Contine un sistem cu procesor dual-core, 1GB memorie RAM, 16GB spatiu de stocare flash si ruleaza deocamdata Android 4.0.

Totul despre Nexus Q: ce sanse are sa cucereasca utilizatorii

Conectivitatea Wi-Fi dual-band 802.11n este completata de Bluetooth si NFC, iar Nexus Q are porturi micro-USB, micro HDMI si audio out pentru amplificatorul audio.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: google nexus q gadgeturi android nexus q hacking
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google