Top HIT.ro: Smartphoneuri pana in 650 de lei

de Radu Eftimie | 20 ianuarie 2012

Nu toata lumea isi doreste un smartphone de ultima generatie cu un ecran cat plasma din sufragerie. In plus, nu toata lumea isi permite sa dea o suma semnificativa pentru achizitionarea unui telefon inteligent care, pe langa accesul la un cont de Facebook sau Twitter, sa mai permita si editarea unui text, rularea unor jocuri decente etc. HIT.ro a selectat cele mai bune smartphone-uri prezente pe piata din Romania si care atrag inclusiv prin pret.

Am ales smartphone-urile existente pe piata online si care costa pana in 650 de RON. Simtiti-va liberi sa adaugati la topul nostru si alte modele de smartphone-uri cu preturi similare. Comentariile sunt deschise!

1) Palm Pre - alegerea noastra (399 RON - Domo)

Initial, Palm Pre s-a dorit a fi un iPhone Killer. N-a ajuns la performanta aceasta, dar tot merita luat in calcul daca vreti un smartphone cu WebOS.

Din start, insa, trebuie spus ca HP (detinatorul Palm) pare cam nehotarat in legatura cu suportul pe care ar trebui sa-l ofere WebOS.

Oricum, telefonul este extrem de practic, iar din punct de vedere al aplicatiilor, gasiti cam tot ceea ce aveti nevoie in AppCatalog sau in Preware (neoficial).

Pal Pre are un ecran capacitiv multitouch de 3,1 inci si o tastatura full qwerty slide. Are Wifi, 3G si o memorie interna de 8GB. Mai ofera o camera foto de 3MP (cu blit).

Sistemul de operare WebOS este foarte stabil, iar multitasking-ul oferit de aparat este unul dintre cele mai comode. La 399 RON, Palm Pre este alegerea HIT.ro in materie de smartphone-uri ieftine.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google