Top HIT - Ce "minuni" tehnologice vrem in 2014

de Radu Eftimie | 24 decembrie 2013

Anul care se va incheia peste cateva zile a adus cateva gadgeturi interesante si tentante pentru multi dintre noi. Noi tablete performante, smartphone-uri cu display-uri si specificatii impresionante, primele televizoare 4K pe rafturile magazinelor, device-uri de realitate virtuala, noi console de jocuri si multe alte device-uri au creat un peisaj tehnologic relativ bogat in 2013. Ce putem spune despre 2014, insa? Iata ce asteapta redactia HIT.ro pentru anul care urmeaza.

iPhone 6 cu ecran mai mare. Pentru ca este momentul...

iPhone-ul celor de la Apple a reusit in timp, indiferent de criticile aduse de concurenta sau de fanii celorlalte companii, sa devina o emblema. Ne place sau nu ne place, este un adevar greu de combatut. Cum, pe parte de hardware, specificatii si optimizare hardware-software nu prea exista critici pertinente, Apple va avea o misiune relativ usoara pentru urmatoarea generatie a gadgetului sau: modificarea discreta a design-ului, materializata printr-un display la fel de performant ca si cel ce doteaza iPhone 5S, dar cu o diagonala care urmeze trendul asiatic, respectiv un ecran de 4,8 - 5 inci.

Si credem ca acest lucru se va intampla pentru ca Apple tocmai a reusit sa "puna mana" pe un contract serios in China, cu cel mai mare operator telecom din lume, dupa multi ani de negocieri.


Citeste in continuare 1 2 3 4
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: previziunni tech 2014 iphone 6 smartwatch optimizare software televizor 4k ieftin
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google