Tim Cook s-a opus inca de la inceput proceselor impotriva Samsung

de Redactia Hit | 11 februarie 2013

Tim Cook, CEO-ul Apple, a declarat de mai multe ori ca nu a fost de acord cu actionarea in judecata a concurentilor de la Samsung. Se pare ca actualul sef al Apple a spus adevarul.

Surse citate de presa internationala afirma ca Tim Cook a incercat sa se opuna declansarii razboiului pe patente, dar Steve Jobs a reusit sa-si impuna opinia.

Motivul pentru care Tim Cook s-ar fi opus acestor procese este unul cat se poate de pragmatic. Samsung era, inainte de declansarea razboiului in instanta dintre cele doua companii, cel mai important furnizor de componente pentru compania americana, iar Cook ar fi dorit sa evite o deteriorare a parteneriatului dintre cele doua firme.

Oricum, avand in vedere ca Apple a esuat permanent in incercarile sale de a interzice vanzarile de produse Samsung, este posibil ca in viitorul apropiat sa asistam la o rezolvare a conflictului. Si este o veste buna, pentru ca procesele intentate de Apple impotriva Samsung (si nu numai) au avut ca efect o redirectionare masiva a fondurilor (dedicate initial cercetarii) pentru sustinerea financiara a proceselor.  De altfel, scriam in urma cu mai mult timp ca Apple si Samsung au ajuns sa bage mai multi bani in procese decat in cercetare.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: tim cook proces samsung razboi patente samsung apple Steve jobs samsung
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google