Tim Cook, CEO Apple: "Va vom uimi peste doua saptamani"

de Liviu Petrescu | 31 mai 2012

In doua saptamani, Apple va confirma asteptarile fanilor sau ii va dezamagi. Abia atunci ne vom putea da seama daca Apple a insemnat doar Steve Jobs sau daca Tim Cook la carma poate pastra compania in avangarda inovatiilor tehnologice.

Cu alte cuvinte, succesul lansarilor de la evenimentul din 11 iunie sunt cruciale pentru Tim Cook si Apple. CEO-ul companiei americane a raspuns unor intrebari ale jurnalistilor in cadrul altui eveniment tehnologic important, D10.

Va prezentam, intr-o sinteza, viziunea actualului CEO al Apple referitoare la viitorul companiei, pe baza relatarii live text AllThingsD.

Tim Cook: Apple a inventat tableta moderna

La prima discutie libera cu presa de la avansarea in functia de CEO Apple, Tim Cook a inteles ca va fi comparat cu Steve Jobs si a pus accent pe mostenirea Apple preluata de la regretatul fondator al companiei. "N-am inventat tableta, am inventat tableta moderna", a explicat Cook, in numele Apple.

"Dupa parerea mea, tableta si PC-ul sunt diferite", a raspuns CEO-ul companiei intrebat daca este de acord cu abordarea Windows 8, sistem de operare pentru tablete si PC-uri.

Tim Cook, CEO Apple: Va vom lasa cu gura cascata peste doua saptamani

(cititi in pagina urmatoare despre relatia Apple - Facebook)


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: tim cook ceo apple tim cook d10 steve jobs apple
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google