Telefoanele Samsung vor putea fi folosite si pe post de carduri bancare

de Redactia Hit | 26 februarie 2013

Visa, cea mai mare companie specializata in plati electronice, s-a asociat cu Samsung Electronics pentru furnizarea unei aplicatii financiare prin intermediul careia telefoanele mobile pot fi folosite pe post de carduri de credit sau de debit, relateaza Bloomberg, citat de Business24.

Aplicatia PayWave dezvoltata de Visa va fi o functie standard a telefoanelor Samsung si va permite utilizatorilor sa plateasca pentru bunuri si servicii prin apropierea aparatelor de un cititor, au anuntat luni cele doua companii, la Mobile World Congress in Barcelona.

Visa si Samsung vor colabora si in privinta unei tehnologii prin care bancile vor putea descarca in conditii de siguranta informatii privind conturile, catre telefoane Samsung, in vedere platilor.

Producatorii de telefoane si companii financiare precum Visa si MasterCard promoveaza acest tip de aplicatii pentru asa-numitele portofele mobile, incurajand participantii la evenimentul din Barcelona sa faca plati cu telefoane care au aceasta functie.

Cititi mai mult pe Business24

Sursa foto: Ubergizmo

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung visa plati telefon card bancar parteneriat samsung visa visa mwc 2013
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google