TOP 3 cele mai dure esecuri tehnologice ale lui 2013

de Radu Eftimie | 23 decembrie 2013

2013 a fost un an bun pentru tehnologie in general, insa il putem declara unul destul de anost din punct de vedere al inovatiei. Am avut parte de device-uri noi si performante, dar parca a lipsit acea stralucire pe care deja o asteptam de mai multi ani. Poate 2014 ne va aduce acea revolutie tehnologica, acel device care sa ne uimeasca prin inovatie, dar asupra acestui subiect vom reveni cu un articol cuprinzator maine. Pana atunci, sa vedem insa care au fost cele mai mari esecuri tehnologice ale lui 2013, cel putin in viziunea echipei HIT.ro.

1. BlackBerry

Compania RIM a devenit BlackBerry, a lansat cateva device-uri orientate pietei consumer, iar lucrurile au luat-o razna. BlackBerry Z10, cu noul sistem de operare BlackBerry 10, a esuat in a impresiona dintr-o cauza cat se poate de pragmatica: concurenta incredibil de mare de pe o piata unde Samsung si Apple conduc detasat.

Apoi, situatia financiara a BB a devenit din ce in ce mai dificila, pierderile au ajuns la niveluri greu de conceput, iar producatorul a pierdut teren inclusiv pe segmentul business de utilizatori. A urmat plecarea CEO-ului Thorsten Heins, iar acum noul director executiv al BlackBerry, John Chen, va avea misiunea de a repune pe picioare compania. Speram ca va reusi.


Citeste in continuare 1 2 3
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: esecuri tehnologice 2013 blackberry htc first windows rt microsoft top 3
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google