TAG Heuer va lansa un smartwatch in colaborare cu Intel si Google

de Redactia Hit | 19 martie 2015

TAG Heuer, Google si Intel au anuntat astazi, in cadrul Baselworld, un parteneriat pentru a lansa un ceas inteligent elvetian bazat pe tehnologia Intel si pe platforma Android Wear de la Google. Ceasul Tag Heuer ar urma sa fie cel mai potrivit raspuns pentru aparitia pe piata a Apple Watch.

Colaborarea dintre TAG Heuer (parte a gigantului LVMH Group), Google si Intel se va materializa prin lansarea unui ceas inteligent realizat pe baza modelului existent, TAG Heuer Carrera, si va oferi majoritatea functiilor smart pe care le asteapta utilizatorii de la un astfel de gadget. "Oamenii vor avea senzatia ca vor purta la mana un ceas normal", a declarat Jean-Claude Biver, Presedinte al Diviziei de ceasuri din cadrul LVMH Group si CEO al TAG Heuer.

(TAG Heuer Grand Carrera)

Oficialul TAG Heuer nu a ratat ocazia sa se amuze pe seama ceasului inteligent al Apple, Apple Watch, declarand: "Apple va determina tinerii sa se obisnuiasca sa poarte un ceas si, cel mai probabil, mai tarziu, acestia vor dori sa cumpere un ceas adevarat".

Ceasul inteligent al TAG Heuer va fi lansat pe piata in aceasta toamna, iar pretul va fi unul pe masura renumelui brandului de lux.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: tag heuer smartwatch smartwatch carrera tag heuer intel tag heuer android wear
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google