Studiu: accesul la internet, mai important decat somnul si mancarea

de Redactia Hit | 19 iunie 2013

Internetul este, fara indoiala, una dintre tehnologiile care ne-au schimbat radical viata. Iar daca mai era nevoie de argumente, aflati ca rezultatele unui studiu confirma ca accesul la internet da dependenta.

Si chiar daca studiul este realizat pe subiecti britanici, el nu este facut de deja celebrii cercetatori britanici, ci de compania TP-Link.

Sa trecem insa la rezultatele sondajului care dezvaluie "care sunt necesitatile cele mai importante din viata".

Va vine sau nu sa credeti, dar 42% dintre cei intervievati sustin ca accesul la internet este mai important decat somnul, mai important decat a avea un acoperis deasupra capului si chiar mai important decat mancarea. Astfel, Internetul a fost plasat in rezultatul sondajului printre cele mai importante lucruri necesare traiului de zi cu zi.

Cei de la TP-Link nu fac prea multe comentarii, dar spun ca "studiul nostru recent, raportat la societatea din ce in ce mai digitalizata, arata ca accesul rapid si facil la internet este una dintre grijile principale ale britanicilor".

51% dintre respondenti spun ca internetul i-a ajutat sa-si consolideze relatiile cu prietenii.

Acelasi sondaj spune ca 42% dintre barbatii britanici considera ca internetul este la fel de important ca amorul.

Mai jos, aveti infograficul TP-Link si rezultatele sondajului care a fost realizat pe un esantion (reprezentativ) de 3000 de subiecti, cu varste intre 18 si 55 de ani si care locuiesc in Marea Britanie si Irlanda.

Sursa: Cnet

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: impact internet viata internet versus sex studiu interrnet dependenta tp link studiu
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google