Stii PHP, Linux sau ai calitati de product manager sau Quality Assurance? eMAG face angajari

de Redactia Hit | 30 octombrie 2014

Retailerul eMAG a anuntat ca va deschide, in luna noiembrie, al doilea centrul de dezvoltare din Romania, la Iasi, dupa ce cel pe care l-a deshis anul trecut in Craiova si cauta 40 de programatori pentru noul sau hub de development, anunta compania printr-un comunicat de presa.

eMAG va recruta in Iasi specialisti PHP, Linux si alte tehnologii web, Product Managers, specialisti Quality Assurance pentru pozitii full-time. "Vor urma si alte centre locale de programare si ne propunem sa stabilim si parteneriate cu universitatile din Bucuresti si din tara", spune Tudor Manea, Vicepresedinte si Director HR&Tehnologie eMAG.

In centrul din Craiova, deschis in 2013, lucreaza 21 de angajati pe proiecte precum platformele de Marketplace, Asigurari, Resigilate, Carduri cadou si alte servicii client. eMAG a depasit anul acesta pragul de 1.000 de angajati, iar recrutarile vor continua, atat in Bucuresti, dar si in Iasi.

eMAG are programate, pentru anul in curs, investitii in valoare de 1 milion de euro in dezvoltarea si consolidarea echipei, se mai arata in anuntul retailer-ului.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: angajare programatori emag centru dezvoltare iasi emag hub dezvoltare regional tudor manea emag
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google