Steve Jobs: "Voi cheltui si ultimul ban ca distrug Android"

de Radu Eftimie | 24 octombrie 2011

Cartea care descrie rand cu rand viata lui Steve Jobs si care va fi lansata lunea viitoare, ascunde niste declaratii incendiare pe care fondatorul Apple le-a facut la adresa concurentei, scrie Gigaom.

Daca va intrebati de ce a fost si este atat de vehementa compania Apple cand vine vorba de razboiul impotriva Android, atunci aflati ca Steve jobs este omul care pare sa fi fost inclusiv in spatele acestei uri.

Potrivit declaratiilor lui Walter Isaacson, autorul biografiei lui Jobs, fondatorul Apple ar fi fost in stare sa cheltuie ultimul ban al companiei pentru a distruge Android-ul.

Iata ce i-a spus Steve Jobs lui Isaacson despre Google si Android: "Imi voi da ultima suflare daca va fi nevoie si voi cheltui ultimul cent al Apple din cele 40 de miliarde de dolari din banca, pentru a indrepta raul facut (de Android - n.r.); voi distruge Android-ul pentru ca este un produs furat. Sunt dispus sa pornesc un razboi termonuclear pentru a distruge Android-ul", spunea Steve Jobs.

Steve Jobs: Voi cheltui si ultimul ban ca distrug Android

Iar daca nu va vine sa credeti ca sunt cuvintele lui Jobs, Tim Cook, actualul CEO al Apple, confirma: "Am cheltuit timp, bani si resurse pentru a veni cu o inovatie incredibila si nu ne place cand cineva vine si ne-o fura", a spus Cook.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google