Steve Ballmer despre Android: "Trebuie sa fii specialist in computere ca sa-l poti folosi" (Video)

de Radu Eftimie | 21 octombrie 2011

Steve Ballmer, CEO-ul Microsoft, a declarat, in cadrul summit-ului Web 2.0, ca daca vrei sa folosesti Android-ul, trebuie sa fii specialist in computere. Google insa, nu este singura companie concurenta despre care seful Microsoft vorbeste cu ironie, scrie DigitalTrends, care a adunat cele mai interesante si hazlii declaratii ale lui Ballmer, recunoscut pentru umorul sau.

Steve Ballmer despre Android:

"Nu trebuie sa fii un expert in computere ca sa poti folosi un Windows Phone. Cred ca trebuie sa fii unul ca sa poti folosi un telefon cu Android ... Imi este greu sa fiu incantat de telefoanele cu Android."

Video: Steve Ballmer despre Android: Trebuie sa fii specialist in computere ca sa-l poti folosi

Steve Ballmer despre preluarea esuata a Yahoo!:

"Cateodata esti norocos. Intreaba orice CEO care ar fi putut cumpara ceva inainte de caderea pietei (in 2008)... Aleluia! Lasand deoparte orice altceva, piata s-a facut praf... Cateodata esti norocos."

Steve Ballmer despre Apple:

"Apple este un bun competitor, dar este diferit (de ceilalti concurenti - n.r.). Si iPhone-ul si Windows phone vor fi simtite bine in mana utilizatorului si ambele vor arata foarte bine. Dar cand folosesti un Windows phone... informatia este centrata si nu vei fi nevoit sa derulezi oceane de iconuri si bla, bla, bla."

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google