Sony la CES 2014 – noi televizoare 4K "Wedge" si tehnologii de detectare si analizare a miscarii

de Radu Eftimie | 7 ianuarie 2014

Cele mai noi tehnologii Sony destinate consumatorilor sunt prezentate în cadrul CES 2014, anunta compania, care a expus la Las Vegas noi televizoare 4K, o gama variata de camere foto si alte device-uri interesante.

4K - televizoare si continut

Ecosistemul Sony 4K include toate elementele necesare inregistrarii imaginilor, productiei si vizionarii rezultatului prin intermediul noilor televizoare de diferite diagonale, primului player media 4K ce ofera posibilitatea descarcarii de con?inut multimedia dedicat si  camerelor video 4K.

Sony si-a extins gama de televizoare Bravia, cu varful de gama Sony BRAVIA 4K Ultra HD X95, cu ecran cu diagonala de 85 inchi. Televizorul dispune de implementarea X-tended Dynamic Range PRO, ce utilizeaza un algoritm unic de iluminare din spate, pentru oferirea unor imagini cu un negru profund si un alb intens.

Gamei BRAVIA 4K Ultra HD i se alatura seria X9, a carei forma "Wedge" se traduce prin mai putin spatiu ocupat, o calitate mai buna a sunetului si conectivitate simplificata. Toate dispozitivele din aceasta serie sunt dotate cu un woofer, tweeter si subwoofer incorporate.

Alaturi de modelele Sony BRAVIA din seria X85, toate televizoarele 4K BRAVIA din 2014 incorporeaza decodorul 4K 60P HEVC, pentru a facilita vizionarea continutului 4K.

Sony colaboreaza de asemenea cu furnizori de continut precum 500px, YouTube si multi altii pentru a putea oferi consumatorilor mai multe optiuni in ceea ce priveste materialele vizionate.


Citeste in continuare 1 2
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: sony ces 2014 sony 4k wedge
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google