Solutii profesionale pentru fundatii speciale

de Redactie Hit.ro | 14 septembrie 2022

solutii_profesionaleO casa rezistenta are nevoie de o fundatie extrem de sigura, deoarece în caz contrar exista riscul infiltratiilor de apa si chiar de prabusire. Pentru a avea certitudinea ca aceasta lucrare este executata ca la carte este indicat sa colaborezi cu adevaratii experti în domeniul constructiilor. Echipa Ignes sta mereu la dispozitia clientilor cu sfaturi practice si utile si aplica tehnologii moderne pentru a duce la bun sfarsit fiecare proiect.

Fundatia reprezinta de fapt structura care sustine casa,punctul principal de sprijin de care depinde rezistenta cladirii. Fundatia suporta greutatea peretilor, reduce riscul de prabusire în caz de cutremur si îi ofera un plus de stabilitate. Cladirile care se sprijina pe fundatii speciale  au un grad marit de rezistenta.

Fundatiile realizate din beton armat sunt foarte durabile

Betonul armat este deseori folosit în constructii, tocmai datorita faptului ca rezista foarte bine în timp, nu arde, nu se deformeaza usor si mentine stabilitatea cladirii chiar si în cazul aparitiei seismelor. Mai mult decat atat, costul de întretinere scazut reduce chiar si costul pentru energia electrica, deoarece este un material izolant excelent.

Betonul armat este foarte versatil, astfel ca poate fi turnat în orice forma si pe orice suprafata de teren, indiferent de textura acestuia. Chiar daca în stare proaspata este fluid atunci cand se întareste devine compact si foarte greu de distrus.

Fiind un material durabil, se foloseste chiar si pentru proiectele cele mai exigente. Structurile realizate din beton armat sunt foarte rezistente, nu se deterioreaza din cauza fenomenelor nefavorabile, cum e ploaia sau zapada.

Tehnologiile de ultima generatie ridica standardul de calitate proiectelor

Pentru a spori gradul de siguranta al constructiilor, echipa Inges foloseste doar echipamente profesionale si realizeaza fundatii speciale cu ajutorul unor tehnologii moderne de lucru. Acestia realizeaza o larga diversitate de servicii de executie pentru: ancoraje, pereti din piloti forati, sprijiniri berlineze si Jet Grouting.

Consolidrarea cu ancore reprezinta o tehnica moderna care se foloseste pe pante naturale sau excavate. Obiectivul principal al acestei tehnici este stabilizarea terasamentului. Ancorele sunt elemente care nu trebuie sa lipseasca în cazul unor contructii în panta pentru ca minimizeaza riscul de alunecare si prabusire.  

Pentru o mai buna etansare peretii trebuie sa fie facuti din piloti forati, în special atunci cand datorita excavarii terenului exista un risc de prabusire al constructiilor învecinate. De asemenea, aceasta procedura este esentiala în situatia în care exista straturi de mal sau nisipuri antrenate de apa în stratificatie.

Peretii mulati reprezinta o solutie vitala pentru excavatiile adanci si cu un grad ridicat de dificultate din zonele urbane. Acestia sunt realizati din beton armat oferind o mai buna etansare si rezistenta.

În ceea ce privesc lucrarile de sprijiniri berlineze acestea iau forma unor pereti verticali si sunt absolut necesari în situatia în care excavatiile se fac la mari adancimi, cand pamantul are nevoie de sprijin sau cand nu se poate realiza excavatia taluzata din cauza lipsei de spatiu ori din alte motive.

Jet Grouting este o tehnologie care faciliteaza îmbunatatirea rezistentei si confera un plus de stabilitate pamantului, datorita procedurii de cimentare prin injectie a solurilor. 

Un proiect de succes cu fundatii speciale este cel realizat din pasiune pentru constructiile de înalta calitate, cu maxima responsabilitate profesionala.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google