Smart TV-urile Samsung 2014 vor aduce aduce un nou sistem de control prin gesturi

de Redactia Hit | 23 decembrie 2013

Samsung pregateste noua generatie de televizoare inteligente care vor ajunge pe piata in 2014, iar sud-coreenii promit o experienta mult imbunatatita a controlului prin gesturi de la distanta.

In timp ce acum smart TV-urile Samsung pot fi controlate cu ajutorul unei telecomenzi care tine loc de airMouse sau prin gesturi care implica miscari ample ale mainii utilizatorului, generatia de televizoare care va ajunge in magazine peste doar cateva luni promite o evolutie: pointerul ce controleaza interfata va fi dirijat doar cu ajutorul unor miscari ale degetului userilor.

Samsung spune ca tehnologia va fi mult mai precisa si va implica un efort mai mic si ergonomie mult mai mare pentru utilizatori. Dar poate cel mai important este ca sud-coreenii au lucrat mult pentru a oferi un control mai intuitiv, prin urmare mai "natural", al interfetei televizoarelor inteligente 2014.

Pe langa aceasta evolutie, de altfel mult asteptata, urmatoarea generatie de televizoare inteligente de la Samsung va beneficia si de un hardware impresionant, menit sa mareasca mult performantele aparatelor.

Smart TV-urile Samsung vor oferi control vocal mult imbunatatit, iar o parte dintre ele vor fi dotate cu sistemul de operare Tizen, dupa cum scriam recent pe HIT.ro.

Primele aparate din noua gama 2014 de smart TV-uri Samsung vor fi dezvaluite peste foarte putin timp, chiar la inceputul lunii ianuarie, in cadrul CES 2014. De asemenea, un alt producator de la care asteptam noutati importante pe parte de Smart TV-uri este LG, concurentul direct al Samsung.

Sursa: Samsung Tomorrow via Engadget

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung smart tv smart tv 2014 control vocal smart tv ces 2014 televizor inteligent
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google