Site-urile israeliene, atacate de cateva milioane de ori

de Redactia Hit | 19 noiembrie 2012

Sute de site-uri israeliene au fost atacate, in a doua parte a saptamanii trecute, intr-o adevarata avalansa de tentative de hacking.

Tentativele de hacking au venit ca raspuns din partea Anonymous la raidurile aeriene din fasia Gaza, dar mai ales la incercarea Israelului de a bloca accesul la internet in Teritorii.

Nu mai putin de 44 de milioane de incercari de hacking au fost demarate de hacktivisti in ultima parte a saptamanii trecute, scrie CNET.

Una dintre incercari s-a soldat cu scoaterea temporara din uz a unui site (neprecizat), potrivit declaratiilor ministrului de Finante al Israelului.

Atacurile informatice continua probabil si in acest moment, mai ales ca Israelul a raspuns acestor tentative de hacking cu propriile atacuri.

Majoritatea atacurilor sunt originare din teritoriile Palestiniene si Israel, mai scrie presa internationala.

In ultimele patru, cinci zile, Anonymous a lansat asupra Israelului atacuri prin diferite metode, inclusiv denial of service DoS.

Autoritatile israeliene au precizat ca pot face fata acestor atacuri in condintiile in care guvernul a investit foarte mult in tehnologie de ultima ora.

Cu toate acestea, Anonymous a reusit sa creeze probleme destul de mari unui numar de 663 de site-uri israeliene (clic pentru Lista actualizata).

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: anonymous atac israel atac informatic gaza Hacktivism conflict gaza hackeri palestina israel
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google