Sistemul de operare Tizen va ajunge pe ...frigidere

de Redactia Hit | 18 noiembrie 2013

Samsung si Intel merg mai departe cu proiectul Tizen, sistemul de operare care ar urma sa reprezinte o alternativa la aproape omniprezentul Android. Iar planurile pentru implementarea Tizen cuprind si alte produse decat telefoane mobile si tablete PC. Tizen va rula, de exemplu, si pe un frigider produs de Samsung. Si nu vorbium despre orice frigider.

Producatorul sud-coreean nu este la primul produs electrocasnic asa-numit inteligent, insa frigiderul care va rula sistemul de operare Tizen pare a fi un smart device in toata regula.

Frigiderul, scriu cei de la site-ul DDaily, va dispune de un display sensibil la atingere, pozitionat pe usa, va avea cel putin 256MB RAM, va dispune de conexiune WiFi, un spatiu de stocare flash si un procesor Nexxel.

Cumparati de la eMAG frigidere cu specificatii de top

Se pare ca prima aparitie publica a noului frigider inteligent de la Samsung va avea loc chiar peste doua luni, in cadrul targului international de tehnologie CES din 2014.

Cei de la TechRadar spun ca strategia Samsung este de a extinde Tizen pe cat mai multe device-uri posibile, de la electronice protabile si pana la electrocasnice si automobile, pentru a mai "musca" din cota de piata deja incredibil de mare a Android pe segmentul smartphone-urior si tabletelor PC.


Citeste in continuare 1 2
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: tizen samsung tizen intel tizen frigider aplicatii tizen dezvoltare tizen
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google