Schimbarea la fata a Silicon Valley - sfarsitul unei ere

de Radu Eftimie | 6 septembrie 2011

Celebrul Silicon Valey a ajuns la sfarsitul unei ere. Zilele in care primele computere prindeau viata in cine stie ce garaj s-au terminat. Iar momentul schimbarii este reprezentat de doua decizii din industrie care au cutremurat, luna trecuta, domeniul.

Ce urmeaza si cum va arata peste un timp simbolul inovatiei tehnologice incearca sa va dezvaluie Gizmodo.

Din garaj...

Istoria Silicon Valley este strans legata de istoria universitatilor californiene: Stanford, Berkeley si Cal Poly sunt cele mai importante. Iar HP, Intel, Aple, Cisco, AMD, Sun Microsystems, toate au avut nevoie de absolventi proveniti de la aceste universitati.

O dovada este ca o mare parte dintre companiile gigant de acum au fost create de adolescenti care au avut curajul sa-si incerce norocul si talentul in aceasta noua (pe atunci) si fascinanta industrie. Desigur, multe dintre creatiile "copiilor" geniali nu si-au gasit nicio utilitate si nu a ajuns niciodata pe raftul vreunui magazin.

Dar acesta a fost farmecul unui Silicon Valley irepetabil, cu povesti unice de succes si cu esecuri la care lumea se gandeste acum cu melancolie. De fapt, nu ai cum sa nu fii un pic melancolic atunci cand te gandesti ca Silicon Valley s-a nascut intr-un garaj.

Schimbarea la fata a Silicon Valley - sfarsitul unei ere

Citeste mai departe despre ce se afla acum in garajele in care au debutat marile afaceri


Citeste in continuare 1 2 3 4
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google