Scenaristul Indiana Jones lucreaza la noul Star Wars

de Liviu Petrescu | 25 octombrie 2013

Razboiul Stelelor Episodul 7 va fi scris de Lawrence Kasdan, scenaristul apreciatului film "Indiana Jones si Cautatorii arcei pierdute", si de regizorul noii pelicule, J.J. Abrams (Star Trek, Misiune Imposibila 3, Super 8).

Cei doi au inceput lucrul la scenariul noului film din seria Star Wars, preluand stafeta de la Michael Arndt, scenarist nominalizat la premiile Oscar pentru Toy Story 3. Prezenta lui Lawrence Kasdan a fost primita foarte pozitiv de fanii seriei de filme create de George Lucas.

Cumpara cele mai tari filme de la eMAG. Vezi oferta

Star Wars

Kasdan fusese angajat initial de Disney pentru a scrie scenariile unor pelicule secundare din universul Star Wars, care vizeaza povestea lui Han Solo si a vanatorului de recompense Boba Fett.

Prezenta lui Lawrence Kasdan in echipa urmatorului film din seria Razboiul Stelelor confirma angajamentul lui J.J. Abrams de a ramane fidel primelor 3 titluri Star Wars, cu mai putine efecte speciale si mai mult spirit de aventura. Abrams a anuntat si ca va renunta la efectul "lens flare", abuzat in cele doua filme noi Star Trek.

Noua pelicula Star Wars Episode VII este asteptata pe marile ecrane in 2015 si va fi filmata la Pinewood Studios, in Londra, la fel ca si primele 3 pelicule Razboiul Stelelor.

Sursa: EW

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: star wars episode VII razboiul stelelor episodul 7 indiana jones star wars
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google