Samsung opreste furnizarea de acumulatori pentru iPad si MacBook

de Redactia Hit | 26 noiembrie 2012

Razboiul pe patente dintre Apple si Samsung a ajuns deja la alt nivel. Companiile au initiat noi procese acuzandu-se reciproc de furt intelectual. Iar lupta ajunge acum la apogeu.

Pana de curand, se parea ca Apple are "painea si cutitul", cum se spune, in lupta cu Samsung. Americanii i-au adus pe coreeni la tribunal in foate multe tari, au reusit sa le blocheze, temporar, vanzarile acestora, iar recent au deschis un nou proces in care Samsung este acuzata de incalcarea patentelor prin sase cele mai noi modele de smartphone-uri.

Iata, insa, ca Samsung contraataca. Dupa ce in urma cu o saptamana sud-coreenii au decis sa acuze la randul lor Apple de furt de proprietate intelectuala, Samsung ar putea da americanilor o lovitura: ar putea intrerupe furnizarea de acumulatori pentru Apple iPad si Apple MacBook.

De altfel, unele zvonuri care circula online spun ca deja ruptura dintre cele doua companii s-a produs si ca Apple este acum nevoita sa apeleze la alti producatori pentru a suplini cat se poate de repede lipsa a milioane de acumulatori.

Nu avem inca o confirmare oficiala, dar este clar ca in curand unica relatie dintre Samsung si Apple va fi cea de la tribunal.

Luna trecuta, un alt contract dintre Apple si Samsung a ajuns la final si nu a mai fost prelungit: cel de furnizare de display-uri pentru device-urile Apple.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple vs samsung proces apple samsung procese patente apple razboi apple samsung
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google