Samsung nu cedeaza: "Nu vom negocia cu Apple" pe patente

de Redactia Hit | 14 noiembrie 2012

Dupa ce HTC a semnat intelegerea pe zece ani cu Apple pentru incheierea conflictului juridic pe marginea incalcarii patentelor, lumea digitala a speculat imediat ca s-a creat un precedent si ca urmeaza ca si alte companii sa cedeze in fata presiunilor producatorului american.

Am spus "presiuni Apple" pentru ca, asa cum scriam zilele trecute, se pare ca HTC si-a platit linistea pentru urmatoarea decada cu Apple. Se pare, insa, ca nu toata lumea este dispusa sa negocieze cu Apple pe problema patentelor.

Samsung, de exemplu, a anuntat ca ramane pe pozitii si ca nu intentioneaza sa negocieze cu Apple pentru a ajunge la o intelegere cu americanii.

CNET scrie ca J.K. Shin a declarat pentru Yonhap News Agency (Koreea) ca prefera sa mearga pe mana justitiei in cazul conflictului cu Apple decat sa ajunga la o intelegere in afara tribunalului, dupa modelul HTC.

De altfel, seful Samsung pare a avea si argumente care sustin refuzul de a negocia cu Apple. Americanii au castigat, intr-adevar, in justitie impotriva Samsung in Statele Unite, in timp ce in celelalte colturi ale lumii acuzatiile Apple la adresa coreenilor au fost respinse. Mai mult, Apple a fost constrans sa-si ceara scuze public (in UK, daca nu gresim) pentru acuzatiile formulate.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Apple vs samsung proces apple samsung intelegere htc apple patente proces patente
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google