Samsung lucreaza la Galaxy Gear Glass, concurent pentru Google Glass

de Liviu Petrescu | 8 octombrie 2013

Ochelarii Google Glass i-au impresionat atat de mult pe sud-coreenii de la Samsung incat compania planuieste sa lanseze propriul gadget similar in 2014. Sursa informatiei este bloggerul rus Eldar Murtazin, care s-a dovedit de cele mai multe ori bine informat cu privire la noile gadgeturi Samsung.

Extinderea gamei Galaxy Gear nu vizeaza doar un nou smartwatch. Ochelarii Samsung ar putea ajunge pe piata in aprilie-mai 2014, potrivit sursei, mai ales ca ceasul inteligent a pus deja bazele gadgeturilor-accesoriu.

Samsung Galaxy Gear Glass

Ceasul inteligent Galaxy Gear are deja o functionalitate similara cu ochelarii Google Glass, inclusiv prin senzorii si camera foto integrata, astfel ca o pereche de ochelari inteligenti nu va ramane in dezvoltare pentru prea multa vreme.

Cumparati Samsung Galaxy Note 3 de la eMAG

Ochelarii Galaxy Gear Glass vor utiliza probabil acelasi procesor Exynos cu un singur nucleu la 800MHz. Daca punem la socoteala si faptul ca Samsung produce display-ul Google Glass, pare evident ca sud-coreenii sunt in cea mai buna pozitie pentru a lansa un rival pentru ochelarii Google.

Sursa: SlashGear

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung galaxy gear glass google glass samsung galaxy gear ochelari samsung galaxy
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google