Samsung lanseaza in Romania Smart TV-ul cu ecran de 189 cm (vezi pretul)

de Radu Eftimie | 4 octombrie 2012

Samsung anunta lansarea in Romania a televizorului ES9000 Smart TV LED de 75 de inch (189 centimetri). Varful de gama ES9000 al producatorului ofera un concept unic de design cu rama din aur roz. ES9000 face parte din gama de televizoare premium cu ecrane foarte mari.

ES9000 include gama completa de functii Samsung Smart TV – Smart Interaction, Smart Content si Smart Evolution – care a fost introdusa anul acesta pe gama Smart TV de varf. Aceste functii permit utilizatorilor sa controleze si sa interactioneze cu televizoarele lor intr-un mod mai intuitiv si sa aiba acces la un continut mai bogat ce poate fi transmis si pe alte dispozitive.

In plus fata de functiile deja existente, ES9000 este prevazut si cu tehnologia Sound Share, cea mai noua functie pentru Smart TV, care conecteaza automat, prin intermediul tehnologiei wireless, sistemul audio al televizorului la alte sisteme audio (precum Samsung Seria 6 si Seria 7).

De remarcat este faptcul ca ES9000 este dotat cu un procesor dual-core, care permite utilizatorilor descarcarea si rularea simultana a mai multor aplicatii in timpul navigarii pe Internet.

ES9000 este disponibil in Romania, la un pret estimat de 36.999 RON.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Samsung smart tv ES9000 Smart tvES9000 romania Samsung ES9000 pret romania
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google