Samsung lanseaza ceasul inteligent Galaxy Gear in septembrie

de Liviu Petrescu | 28 august 2013

Dupa ce proiecte ca Pebble si Omate Smartwatch au demonstrat interesul cumparatorilor pentru ceasurile inteligente Android, Samsung lanseaza noul Galaxy Gear, care este insa un gadget creat pentru a se conecta la smartphone-urile companiei.

Prezentarea Samsung Galaxy Gear va avea loc la Berlin, in data de 4 septembrie, cu doua zile inainte de inceperea conferintei IFA 2013. Chiar daca Samsung lucreaza de ceva timp la un display flexibil, tehnologia nu va fi utilizata deocamdata pentru ceasul inteligent.

Samsung Galaxy Gear smartwatch

Specificatiile Samsung Galaxy Gear include un ecran tactil de 2,5 inci, cu rezolutie 320x320, si un procesor dual-core. Spre deosebire de gadgeturile create pentru a functiona fara ajutorul unui telefon, ceasul inteligent Samsung are ca scop extinderea interactivitatii cu smartphone-ul.

Galaxy Gear se va conecta la gadgeturi printr-o conexiune Bluetooth 4.0, cu o aplicatia speciala, si se pare ca va fi disponibil exclusiv pentru utilizarea cu un telefon Samsung, nu si cu alte smartphone-uri Android.

Alaturi de ceasul inteligent Samsung Galaxy Gear, compania sud-coreeana planuieste sa prezinta la IFA si noul Galaxy Note 3, care ar putea fi capabil sa filmeze video la rezolutie 4K.

Sursa: TechCrunch

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: cea inteligent samsung ceas samsung galaxy gear specificatii samsung galaxy gear
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google