Samsung a confirmat data de lansare pentru Gear VR, iar SDK-ul este disponibil deja pentru developeri

de Radu Eftimie | 13 noiembrie 2014

Samsung a confirmat, ieri, in cadrul Conferintei Dezvoltatorilor Samsung, faptul ca va lansa comercial headsetul de realitatea virtuala realizat impreuna cu Oculus, Gear VR, in prima saptamana a lunii decembrie.

Mai mult, in cadrul evenimentului, compania a anuntat ca SDK-ul Gear VR este deja disponibil pentru dezvoltatorii care vor sa realizeze aplicatii dedicate gadgetului de realitate virtuala.

Din pacate, coreenii nu au confirmat oficial si pretul vehiculat pentru GearVR, dar se pare ca, in septeembrie, un oficial al Samsung a dezvaluit costul headsetului: 199 dolari.

Samsung Gear VR a fost prezentat initial in cadrul IFA Berlin 2014.

Va reamintim ca Gear VR functioneaza doar impreuna cu Galaxy Note 4 (smartphone-ul se introduce in device-ul VR). Gear VR transfera, practic, o parte din experienta multimedia regasita pe Galaxy Note 4 sau prin terte servicii (de la content, la aplicatii) in realitate virtuala.

Dispozitivul este complet wireless, iar principalul atuu al dispozitivului este capacitatea de a rula filme, jocuri, emisiuni si filmari la 360 de grade.

Specificatiile oficiale ale Samsung Gear VR:

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung gear VR sdk data lansare gear vr specificatii gear vr oculus pret gear vr
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google