Samsung Gear VR ar putea fi lansat pe 1 decembrie. Cat va costa device-ul de realitate virtuala

de Redactia Hit | 7 octombrie 2014

Un document aparut recent online arata ca headset-ul de Realitate Virtuala realizat de Samsung si Oculus (Facebook) ar putea ajunge in magazine incepand cu data de 1 decembrie, anul acesta.

Samsung Gear VR a fost prezentat initial in cadrul IFA Berlin 2014. Documentul in care se face referire la Gear VR este de fapt un ghid  de functionare pentru aparat, dedicat comerciantilor care vor instrui potentialii cumparatori in legatura cu modul de utilizare a headset-ului.

In acelasi timp a aparut si o reconfirmare a pretului dispozitivului VR. Headsetul va costa in jur de 150 de euro (cc. 190 de dolari), dar va deveni disponibil comercial, intr-o prima faza, in Coreea de Sud.

Va reamintim ca device-ul de realitate virtuala, Gear VR, functioneaza impreuna cu Galaxy Note 4 (smartphone-ul se introduce in device-ul VR). Gear VR transfera, practic, o parte din experienta multimedia regasita pe Galaxy Note 4 sau prin terte servicii (de la content, la aplicatii) in realitate virtuala.

Dispozitivul este complet wireless, iar principalul atuu al dispozitivului este capacitatea de a rula filme, jocuri, emisiuni si filmari la 360 de grade.

Iata specifcatiile oficiale ale Samsung Gear VR prezentate de Samsung Romania

Sursa: GforGames

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung gear vr samsung oculus vr gear vr pret data lansare gear vr
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google