Samsung Gear S, prezentat oficial. Smartwatch 3G cu Tizen OS si design reusit

de Radu Eftimie | 28 august 2014

Samsung a anuntat oficial lansarea Samsung Gear S, un nou smartwatch al producatorului sud-coreean, care ruleaza sistemul de operare proprietar Samsung, Tizen OS si dispune de functie 3G.

Smartwatch-ul Samsung Gear S va ajunge in magazinele din intreaga lume incepand cu luna octombrie.

Ca specificatii, Samsung Gear S ofera un display curbat de 2 inch cu tehnologie AMOLED si rezolutie de 480 x 360 pixeli si se bazeaza pe un procesor dual-core la 1,2GHz si 512MB RAM. Memoria interna a gadgetului este de 4GB.

Samsung nu a omis din dotarea noului sau ceas inteligent seria de senzori dedicati in special functiilor fitness si de sanatate: Heart Rate, Ambient Light, UV, Barometer, Accelerometer, Gyroscope, Compass,

Pe langa design-ul foarte inspirat (vedeti imaginile) si care iese din multimea de forme propuse de alti producatori, smartwatch-ul Samsung s-ar putea sa devina un succes comercial pentru ca ofera o gama completa de conectivitate (2G/3G, Bluetooth 4.1, Wi-Fi a/b/g/n, GPS/GLONASS, USB 2.0), iar utilizatorii vor putea chiar sa foloseasca ceasul inteligent pentru apeluri vocale, prin intermediul unui accesoriu. Este vorba despre Gear Circle, casti bluetooth stereo.

Samsung Gear S are dimensiuni de 39.8 x 58.3 x 12.5mm 39.9 x 58.1 x 12.5mm si este certificat pentru standardul IP67 (rezistent la apa si praf).

Bateria gadgetului (300mAh) promite o autonomie de 2 zile in conditii de utilizare moderata.

Va reamintim ca Samsung a anuntat zilele trecute si depasirea pragului de o mie de aplicatii dedicate smartwatch-urilor Gear.

Specificatii complete Samsung Gear S

Sursa: Samsungmobile via GsmArena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: smartwatch samsung gear s
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google