Samsung Galaxy Tab 3, in curand in varianta pentru copii

de Liviu Petrescu | 27 august 2013

Samsung vrea sa isi extinda piata de desfacere, iar cea mai noua initiativa a companiei este o versiune speciala Galaxy Tab 3 pentru copii. Tableta de 7 inci, cu o greutate de aproximativ 300  de grame, va avea si aplicatii speciale pentru cei mici.

Materialele promotionale aparute in Coreea de Sud confirma zvonurile despre un Samsung Galaxy Tab pentru copii, dar deocamdata nu este clar daca gadgetul are adaptari hardware speciale pentru micuti, ca rezistenta mai mare la socuri si lichide.

Galaxy Tab 3 Kids

Specificatiile Samsung Galaxy Tab 3 Kids includ un ecran LCD TFT cu rezolutie de 1024x600, alaturi de un procesor dual-core la 1,2GHz si memorie RAM de 1GB. Tableta pentru copii este dotata si cu doua camere foto, de 3MP si 1,3MP.

Optiunile de conectivitate pentru nou Galaxy Tab 3 pentru copii includ Wi-Fi, NFC, Bluettooth 3.0, iar spatiul de stocare de 8GB va putea fi extins prin card microSD. Acumulatorul de 4000mAh asigura o autonomie buna, iar tableta ruleaza Android 4.1 Jelly Bean si va avea preinstalate aplicatii speciale pentru cei mici.

Sursa: Engadget

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung galaxy tab 3 galaxy tab 3 kids tableta samsung copii tableta copii
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google