Samsung Galaxy S IV este realizat din plastic. Si nu este nimic rau in asta!

de Radu Eftimie | 6 martie 2013

In ultimele zile, mai multe bloguri cu profil tehnologic, printre care si SamMobile, au anuntat ca urmatorul flagship al Samsung, Galaxy S IV, va avea o carcasa realizata in mare parte din plastic, ca si modelul anterior.

Este ceva grav? In niciun caz, chiar daca tendintele desenate de ultimele device-uri de top ale concurentei arata adoptarea aliajelor metalice pentru realizarea finisajelor de smartphone-uri. In acelasi timp, chiar vice presedintele diuviziei Samsung Mobile confirma si explica alegerea companiei sud-coreene.

Plasticul permite Samsung sa produca telefoanele la costuri mai reduse si printr-un proces de fabricatie mai simplu, deci mai rapid. Reprezentantul Samsung nu lasa nicio urma de ipocrizie in declaratia data celor de la CNET, ba mai mult, spune ca dotarea smartphone-urilor cu un capac spate realizat din plastic permite inlaturarea acestuia si implicit accesul la bateria device-ului, o caracteristica foarte apreciata de utilizatori.

Galaxy S IV va fi intr-adevar realizat in mare masura din plastic, dar marginea terminalului este realizata din aluminiu.

In fine, atat timp cat Samsung nu foloseste materiale de proasta calitate pentru realizarea smartphone-urilor sale de top, nu vedem care este problema utilizarii plasticului, in ciuda opiniilor din ce in ce mai vehemente care critica practicile sud-coreenilor de la Samsung.

Surse: Business Insider, SamMobile, CNET

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: galaxy S IV carcasa lansare samsung galaxy s 4 samsung galaxy S IV
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google