Samsung Electronics invită utilizatorii la Bespoke Home 2022

de Redactie Hit.ro | 2 iunie 2022

In cadrul evenimentului, Samsung extinde limitele a tot ceea ce este posibil acasa cu electrocasnicele Bespoke

Afis eveniment samsung

Samsung Electronics Co., Ltd. anunta întoarcerea evenimentului Bespoke Home 2022, a doua prezentare globala anuala care evidentiaza cele mai recente produse electrocasnice inovatoare Samsung. Evenimentul din acest an se va concentra în jurul a trei teme cheie legate de expansiune – spatiu, experienta si timp. Samsung va evidentia modul în care Bespoke îsi extinde acoperirea globala si depaseste granitele bucatariei, modul prin care experientele de viata sunt extinse prin confort si flexibilitate, precum si cel prin care se extinde ciclul de viata al aparatelor electrocasnice, permitându-le clientilor sa se bucure de produsele Bespoke mai mult timp.

 

În cadrul Bespoke Home 2021, am dezvaluit aparate electrocasnice care le-au oferit clientilor modalitati de personalizare prin customizare, flexibilitate la nivel de functionalitate si o viata conectata. Anul acesta, suntem încântati sa prezentam modul în care Bespoke îsi extinde granitele pentru a le oferi consumatorilor noi experiente atât în interiorul, cât si în afara bucatariei, mai mult confort si conectivitate, toate sub umbrela eforturilor noastre din zona sustenabilitatii”, a declarat Kanghyup Lee, Head of Sales & Marketing Team of the Digital Appliances Business, Samsung Electronics.

 

Extinderea Spatiului

Bespoke se extinde în întreaga lume, în curând fiind disponibile aparatele electrocasnice Bespoke în peste 50 de tari. În plus, Samsung îsi va extinde gama Bespoke pentru întreaga casa, cu diverse categorii de produse echipate cu functii îmbunatatite si noi optiuni de culoare.

 

În esenta, design-urile în evolutie ale lui Bespoke sunt menite sa inspire consumatorii pentru a crea locuinte personalizate care sa reflecte cu adevarat gusturile si estetica lor proprie si variata, indiferent de pozitionarea geografica. Odata cu etosul Expansiunea Spatiului, Bespoke aduce aceasta viziune la viata.

 

Extinderea Experientei

Pe masura ce experientele conectate la domiciliu trec de la noutate la interactiunile de zi cu zi, Bespoke simplifica locuinta conectata prin reunirea a sase servicii smart home – Gatit, Energie, Îngrijirea hainelor, Îngrijirea animalelor de companie, Îngrijirea aerului si Îngrijirea casei. Pe lânga acest lucru, serviciul actualizat Family Hub, împreuna cu AI îmbunatatita, faciliteaza un confort automatizat în viata utilizatorilor.

 

Extinderea Timpului

În urma extinderii spatiului si experientei, Samsung creeaza solutii durabile la nivel de produse pe întregul lor ciclu de viata, de la proiectare pâna la scoaterea din uz.

 

Alaturati-va Samsung la standul expozitional de la EuroCucina din Milano la Fiera Milano, Rho în Italia pentru a afla mai multe despre noutatile din cadrul Bespoke Home de anul acesta. De asemenea, puteti afla mai multe despre evenimentul Bespoke Home Media Day, programat în data de 7 iunie, la ora 17:00. Evenimentul Bespoke Home Media Day 2022 va fi difuzat pe canalul YouTube global al Samsung, Samsung Newsroom si Samsung.com.

 

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati Samsung.com si Samsung Newsroom.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google