Samsung Electronics castiga 48 de premii la IDEA 2021

de Redactie Hit.ro | 27 septembrie 2021

IDEA 2021 Samsung Electronics

Produsele și serviciile companiei, care îmbunătățesc stilul de viață al utilizatorilor de pretutindeni, au fost recunoscute pentru excelența în design

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat că a câștigat 48 de premii în cadrul celor mai renumite concursuri internaționale pentru excelență în design (IDEA) 2021, precum șapte Silver, trei Bronze și treizeci și opt Gold.

Distincțiile Samsung în cadrul IDEA 2021 includ recunoașterea pentru designuri creative în mai multe categorii, prezentând contribuția Samsung în designul stilului de viață al utilizatorilor, de la designul de produs, la cel conceptual interactiv și avansat.

IDEA, găzduită de Societatea de Designeri Industriali din America (IDSA), se desfășoară anual din 1980. Privit pe scară largă ca fiind cel mai influent program de premii de design din America de Nord, IDEA consideră inovația de proiectare ca fiind un avantaj pentru utilizatori și un beneficiu adus societății ca parte a criteriile de selectare a reprezentanților săi.

Samsung a obținut șapte premii Silver pentru creațiile sale de ultimă generație, precum:

 

    • Samsung Neo QLED 8K (QN900A) care implementează designul ecranului Infinity, maximizând imersiunea prin minimizarea marginilor.

 

    • Purificatorul de aer Bespoke Cube™ (AX9500N) înzestrat cu un concept inovator care le permite utilizatorilor să aleagă designul panoului frontal al purificatorului în funcție de stilul lor de viață.

 

    • Bespoke Slim (VS6800AL)1, un aspirator care oferă un design subțire și personalizabil, potrivit spațiilor mici.

 

    • SmartThings Cooking, oferind o experiență culinară unică, alimentată prin Whisk’s Food AI.

Următoarele au primit premii de bronz:

 

    • The Frame, un televizor de lifestyle care poate fi integrat în orice decor al casei, dispunând de „Art Mode”, care le permite spectatorilor să se bucure de capodopere de artă în confortul propriei case.

 

    • The Premiere, un proiector de lifestyle conceput pentru cei care își doresc să creeze o atmosferă de teatru în casele lor.

 

    • Frigiderul Bespoke cu 4 uși Flex, care îi ajută pe utilizatori să ajungă la stilul de viață dorit prin oferte flexibile și personalizate.

„Pandemia a afectat stilul de viață al utilizatorilor în multe feluri, deci acum este mai important ca niciodată să avem o atenție sporită asupra modului în care aceștia se schimbă și să le oferim experiențe semnificative. Prin urmare, vom continua să le oferim utilizatorilor experiențe optimizate bazate pe o varietate de stiluri de viață și cu un design care rezonează cel mai bine cu aceștia”, a declarat Dontae Lee, Executive Vice President and the Head of Corporate Design Center, Samsung Electronics.

Gala de premiere IDEA 2021 a avut loc în format virtual pe 21 septembrie. Conferința internațională de design a avut loc, de asemenea, virtual timp de două zile, în perioada 22-23 septembrie.

Lista celor 48 de modele premiate poate fi găsită pe https://www.idsa.org/IDEA

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google