Reduceri masive la eMAG in perioada 25 - 27 iunie

de Redactia Hit | 24 iunie 2014

eMAG lanseaza campania "Revolutia preturilor", cu discount-uri in valoare totala de 5 milioane de lei la zeci de mii de produse.

Reducerile vor fi aplicate timp de trei zile, in perioada 25 – 27 iunie, produselor din toate categoriile listate la eMAG, de la IT, electronice, electrocasnice, produse pentru casa si gradina, petshop, cosmetice, carti si jucarii.

"Miercuri dimineta vom da startul celei mai mari campanii de reduceri a verii. Toti clientii care intra pe eMAG.ro vor gasi reduceri de pana la 50% la tablete, 35% la televizoare si electrocasnice, 60% la produsele pentru copii, 25% la parfumuri si chiar si de pana la 95% la carti”, potrivit Violetei Luca, VP, Executive Director eMAG.

Potrivit retailerului, vor exista tablete la 99 de lei, smartphone-uri la 199 de lei, televizoare LED la 699 lei, combine frigorifice la 799 de lei.

"Anticipam pe parcursul campaniei o triplare a vanzarilor comparativ cu un interval similar de trei zile dintr-o saptamana obisnuita", mai spune reprezentantul eMAG.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: campanie emag reduceri vara emag campanie revolutia preturilor discount produse emag
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google