Publicitatea video ajunge pe Facebook din vara!

de Redactia Hit | 17 aprilie 2013

Nu mai este o noutate faptul ca Facebook incearca sa gaseasca o cale cat mai eficienta de a plasa clipuri video publicitare pe paginile utilizatorilor retelei de socializare. Se pare, insa, ca reteaua a gasit deja o solutie, iar ea va fi pusa in practica peste doar doua sau trei luni, potrivit Ad Age.

Conform unei analize realizate de Ad Age, in urma implementarii serviciului, Facebook ar putea castiga, pe zi, un milion de dolari per clip publicitar (cu o durata de 15 secunde).

Rularea clipurilor, care vor fi plasate cel mai probabil in Feed, nu se va face automat, mai spun cei de la Ad Age, citati de presa internationala. Tipul reclamei afisate va fi stabilit in functie de criterii demografice, de sex si de varsta, iar Facebook este acum in cautarea unei solutii pentru a atrage atentia userilor asupra reclamei video fara sa intrerupa, totusi, navigarea pe site.

In timp ce pentru userii retelei vestea nu este deloc una buna, pentru piata de publicitate si pentru compania lui Mark Zuckerberg implementarea serviciului si succesul lui ar putea inseamna o adevarata mina de aur.

Cei de la Facebook au refuzat sa comenteze asupra subiectului.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: facebook publicitate video clipuri facebook advertising facebook
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google