Prima imagine cu prima tableta de la Nokia!

de Redactia Hit | 13 februarie 2013

O prima imagine cu tableta pe care Nokia ar putea sa o lanseze in curand a aparut in cadrul unei prezentari sustinute la un eveniment organizat de finlandezi in Pakistan.

Din ce se poate observa din imagine, prima tableta a Nokia va rula Windows 8 sau Windows RT, semn ca Nokia mizeaza in continuare pe parteneriatul cu Microsoft.

Display-ul noii tablete ar putea avea o diagonala de peste 11 inci, daca raportam device-ul care apare in fotografie la smartphone-ul Lumia 920 (in stanga imaginii) si la monitorul care apare in dreapta. Pe de alta parte, spun cei de la TechCrunch, nu este exclus ca Nokia sa lanseze pe piata tablete cu ecran de 7 sau 8 inci, ocupand astfel un segment de piata liber (nu exista in acest moment device-uri cu Windows RT sau 8 de dimensiuni mai mici de 10 inci).

(clic pe imagine pentru dimensiune mare)

Desi acestea nu sunt primele informatii despre o posibila tableta de la Nokia, sunt in mod cert primele indicii clare referitoare la cum va arata device-ul.

Potrivit unor informatii aparute inca din luna decembrie 2012, dar neconfirmate inca, tableta Nokia va avea fi dotata cu porturi USB si HDMI, iar device-ul va avea o autonomie de lucru de aproximativ 10 ore. Momentan este tot ceea ce se stie despre prima tableta a Nokia.

Finlandezii ar putea sa prezinte tableta la Mobile World Congress 2013 care se desfasoara in a doua parte a acestei luni.

Surse: The Verge, GSMArena, TechCrunch

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: nokia tablet pc nokia windows rt tableta MWC 2013 nokia tableta nokia tablet windows foto
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google