Politician ce solicita interzicerea jocurilor violente, arestat pentru ...trafic de arme

de Bogdan Constantinescu | 27 martie 2014

Leland Yee este senator de California, din partea democratilor. Poate ca asta nu intereseaza foarte mult, dar trebuie spus ca este un aprig sustinator al unei legi care sa reglementeze modul in care se pot procura armele.

De asemenea, tot el este si autorul a ceea ce se cheama AB-1179, o initiativa legislativa prin care-si dorea sa limiteze vanzarea jocurilor violente catre minori. Pana acum nimic deosebit.

Doar ca senatorul Leland Yee a fost arestat. Acuzatiile, tinand cont de lucrurile spuse mai sus, sunt desprinse dintr-un manual de ipocrizie: coruptie, trafic de arme, spalare de bani. Nu stim daca printre jocurile violente la care se referea AB-1179 este inclus si GTA5, dar se pare ca senatorul american l-a jucat si, mai mult, si-a insusit destul de bine misiunile sale. Nu de alta, dar iata ca acuzatiile demonstreaza ca le executa ca la carte. Bine, ideea jocului era sa ramai in libertate dupa toate acestea si se pare ca senatorul mai are de exersat la partea finala a misiunii.

Arestarea lui Leland Yee a survenit dupa investigatii care au inclus 26 de persoane si dupa ce senatorul a primit mita de la un agent FBI care a jucat rolul unui mafiot. Leland Yee a platit cautiunea stabilita la 500.000 de dolari, dar se va intoarce la tribunal, fiind pasibil de o pedeapsa cu inchisoarea pentru 16 ani.

Sursa: Engadget

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: senator anti violenta senator trafic de arme GTA5 real
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google