Panasonic prezinta primele SmartTV-uri Viera cu sistem de operare Firefox OS

de Redactia Hit | 25 februarie 2015

Panasonic a prezentat, ieri, in cadrul Panasonic Convention 2015, noile televizoare 4K din Gama Viera dotate cu sistem de operare Firefox OS.

Platforma Firefox OS, ce incorporeaza si un nou Ecran de Pornire, my Home Screen 2.0, este special dezvoltata, dupa cum afirma Panasonic, pentru a permite accesul facil si rapid la continutul preferat. De asemenea, ecranul principal poate fi personalizat complet dupa preferintele utilizatorilor.

Cei de la Panasonic afirma ca platforma Firefox optimizata pentru smartTV-urile companiei va evolua si in viitor va permite inclusiv vizualizarea pe ecranul TV a celor mai diverse notificari din aplicatiile existente (datele din calendar, rapoarte si altele) sau din dispozitivele conectate prin intermediul tehnologiilor wireless si nu numai.

Noua gama de televizoare inteligente de la Panasonic cuprinde modele cu ecrane ce ofera diagonale intre 40 de inch si 65 de inch, noua gama avand ca model de top un smartTV de 65 inch, display curbat si rezolutie 4K Pro (Pro inseamna ca dispune de o tehnologie de imagine proprietara Panasonic ce asigura o acuratete foarte mare a culorilor).

Sistemul de operare Firefox si interfata de utilizator my Home Screen 2.0 sunt disponibile la seriile CR850, CR730, CX800, CX750, CX700 si CX680.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: panasonic viera firefox os panasonic convention 2015 smart tv firefox os
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google