(P) BOCRIS continua traditia participand si in 2014 la campania BLACK FRIDAY

20 noiembrie 2014

Cu o vechime de 20 de ani pe piata IT&C, BOCRIS , a ales special pentru aceasta campanie produse de top la preturi imbatabile din categoriile: Televizoare (SmartTV, 3D, 4k), Laptop-uri (business, gaming si consumer), Tablete, Telefoane Smartphone, Imprimante, Multifunctionale, Consumabile, Videoproiectoare, Echipamente videoconferinta si, pe langa acestea, a redus preturile la peste 15000 de produse, tot ce trebuie sa faci este sa iti alegi produsul dorit si sa il cumperi.

In gama de produse reduse pe www.bocris.ro vei regasi si: Sisteme de securitate, Camere de supraveghere (IP si analogice), DVR-uri, NVR-uri, Sisteme de alarma, Automatizari, Inchideri pentru porti batante si culisante, Bariere acces auto, Video-interfoane, Interfoane, Sisteme de pontaj, Sisteme de control acces (cu card, PIN sau biometric), Turnicheti.

BOCRIS comercializeaza si intreaga gama de echipamente profesionale: Servere, Routere, Switch-uri, UPS-uri, Echipamente pentru cablare structurata si dotari data-center, Produse software dedicate afacerilor (de la sisteme de operare si aplicatii de tip office pana la software specializat de tip CAD, DTP, grafica si design vectorial). Iar daca ai nevoie sa iti dezvolti propriul tau SOFTWARE PERSONALIZAT poti apela oricand cu incredere.

Ne deosebim prin prisma faptului ca www.bocris.ro nu este doar un simplu magazin online, este un integrator de solutii si servicii care se adreseaza in egala masura persoanelor fizice si juridice oferind consultanta, vanzari, servicii si finantare.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: black friday bocris 2014 reduceri bocris televizoare black friday sisteme securitate
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google