Orange a lansat propriul serviciu de televiziune

de Redactia Hit | 11 iunie 2013

Orange Romania a anuntat astazi lansarea serviciului Orange TV.

Disponibil pe televizor si computer, prin satelit si prin internet, iar in curand pe smartphone si tableta, serviciul Orange TV ofera acces la peste 40 de canale HD, dintre care 26 de posturi in premiera pe piata in format HD.

Canalele TV sunt transmise prin intermediul satelitului SES Astra, pozitionat pe orbita Pamantului la 31,5o E, coordonate care asigură cel mai puternic semnal la nivelul intregii tari, dupa cum se precizeza intr-un comunicat de presa al operatorului.

Clientii pot alege unul dintre cele trei abonamente disponibile, Local HD, World HD sau Universe HD, in functie de programele pe care doresc sa le urmareasca. Acestea ofera acces la canale romanesti si internationale, precum si la canale de interes general, de stiri, muzica, filme, sport, documentare ori canale TV pentru copii.

Orange TV este disponibil tuturor celor interesati, indiferent daca sunt sau nu abonati Orange in prezent, si nu implica folosirea altor servicii din portofoliul Orange.

Utilizatorii pot alege un contract pe 12 sau 24 de luni la Orange shop, precum si in magazinele partenere Orange din toata tara. Tarifele pentru un abonament pe 24 de luni pornesc de la 5 euro (TVA inclus), in functie de pachetul ales, la care se adauga taxele aferente echipamentului si punerii in functiune a serviciului. Abonatii Orange beneficiaza de o reducere de pana la 30%, aplicata pachetului pentru care opteaza, precum si de instalare gratuita.

Sursa: Orange Romania

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: serviciu tv orange orange tv satelit orange dth
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google