Orange Romania anunta finalizarea tranzitiei Orange Romania Communications catre brandul Orange si oferta comuna de servicii fix-mobil

de Redactie Hit.ro | 24 martie 2022

Orange Romania

Pe 28 martie 2022, operatorul de servicii fixe Orange Romania Communications încheie procesul de tranzitie catre brandul Orange pentru toate produsele si serviciile sale. De luni, clientii vor descoperi un nou design al magazinelor Orange Romania Communications si al aplicatiilor cu care erau obisnuiti. De asemenea, vor avea acces la prima oferta comuna de servicii fix-mobil, Orange si Orange Romania Communications. Totodata, Orange Business Services devine unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de data center din Romania, prin alaturarea resurselor Orange Romania Communications.

 

Pasi importanti în 6 luni împreuna

 

Pe 30 septembrie 2021, Orange a finalizat achizitia pachetului majoritar de 54% din actiunile Telekom Romania Communications, redenumita Orange Romania Communications. La 6 luni de la tranzactie, cele doua companii marcheaza parcurgerea mai multor pasi importanti cu scopul finalizarii tranzitiei operatorului de servicii fixe spre brandul Orange si pentru a le oferi clientilor o experienta unitara, conform standardelor Orange de customer experience.

 

În ultimele 6 luni, jumatate dintre clientii Orange Romania Communications cu servicii mobile asociate contractelor convergente a fost transferata de la conectivitate mobila Telekom Romania Mobile în reteaua Orange Romania. Solutia tehnica de transfer catre conectivitate Orange este una inovatoare si, în acelasi timp, unica în randul proceselor de M&A (mergers & acquisitions)  din industria de telecomunicatii. Procesul de schimbare a retelei este detaliat aici.

 

De pe 28 martie 2022, clientii Orange Romania Communications vor avea acces la principalele canale de contact Orange: call center - 300, website orange.ro si social media Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube si Twitter sub brandul Orange. Acestia vor observa, de asemenea, un nou design al magazinelor Orange Romania Communications si al aplicatiei MyAccount Fix, ce devine My Orange Fix.

Orange Romania Communications va continua sa functioneze ca entitate juridica separata, subsidiara a Orange Romania.

 

Un jucator mai puternic pe piata B2B

Orange Business Services devine unul dintre cei mai importanti furnizori si integratori de tehnologie pentru sectoarele public si privat din Romania, prin alaturarea ecosistemului de parteneriate si de solutii Orange Romania Communications.

Clientii business vor avea acces la un portofoliu mai variat de solutii de smart city, cloud si securitate cibernetica, precum si la o echipa extinsa de specialisti si consultanti IT&C. Totodata, vor putea accesa una dintre cele mai bune si extinse infrastructuri fixe si mobile din Romania.

Azi, Orange Business Services este jucator-cheie pe piata de servicii de data center din Romania, cu 5 centre de date în Bucuresti, Cluj-Napoca si Brasov.

Oferta de servicii fix-mobil cu fibra la viteze de pana la 1.8 Gbps, la nivel national

 

Oferta din 28 martie aduce, în premiera la nivel national, un pachet care include Fibra 2000 cu viteze de pana la 1.8 Gbps si router Wi-Fi 6 inclus, servicii mobile în reteaua #1, Orange, si TV cu un continut variat ce cuprinde noile canale Orange Sport si optiunea HBO & HBO Max inclusa 12 luni.

 

Pentru clientii existenti ai uneia dintre cele doua companii, pachetele de fibra-TV sau de servicii mobile pornesc de la 8 euro. De asemenea, clientii loiali primesc pana la 10 euro reducere pentru fiecare an de vechime în reteaua Orange sau Orange Romania Communications, la achizitionarea de dispozitive. Astfel, la formarea unui pachet convergent cu servicii fix-mobil, se poate achizitiona un televizor Samsung Smart TV 108 cm la pretul promotional de 129 de euro, cu discount maxim de loialitate.

În acelasi timp, clientii noi care vor sa beneficieze de calitatea de top a retelei si a serviciilor Orange pot alege un pachet cu servicii de internet prin fibra si TV de la 10 euro sau un pachet cu fibra-TV-mobil de la 16 euro.

 

Cu ocazia lansarii noii oferte, abonatii celor doua companii se vor bucura de înca un cadou: acces 5G gratuit timp de o luna în cea mai rapida retea 5G. Acesta este disponibil atat abonatilor persoane fizice, cat si juridice, ce se afla în aria de acoperire si au un dispozitiv compatibil.

 

Oferta completa de servicii fix-mobil, Orange si Orange Romania Communications, va fi disponibila sub umbrela Orange Love, începand cu 28 martie, aici: www.orange.ro.

 

Canalele Telekom Sport vor deveni Orange Sport

 

Pentru pasionatii de sport, grilele TV Orange si Orange Romania Communications vor cuprinde, în curand, si programele sportive Orange 1, 2, 3 si 4. Astfel, ei vor putea urmari pe smart TV, telefon sau tableta cele mai importante emisiuni si competitii sportive de fotbal (UEFA Champions League, Liga 1, Liga 2 si Cupa Romaniei, La Liga si Serie A), baschet (NBA), handbal (EHF Champions League, European Cup feminin si masculin), rugby (6 Nations) si Formula 1.

 

"Pe 30 septembrie 2021, cand am pornit în aceasta noua calatorie împreuna, ne-am propus sa le oferim clientilor nostri aceeasi experienta de top si un portofoliu comun de servicii. Azi, la 6 luni de la momentul tranzactiei, marcam mai multi pasi importanti în a ne atinge ambitia de a fi prima alegere pentru servicii convergente în Romania: Orange Romania Communications a încheiat tranzitia catre brandul Orange si venim catre piata cu o oferta comuna de servicii fix-mobil, Orange si Orange Romania Communications, care aduce în premiera viteze de internet prin fibra de pana la 1.8 Gbps. Totodata, devenim un jucator mult mai puternic în piata locala de B2B, al carei dinamism ne provoaca mereu sa furnizam solutii inovatoare si de înalta calitate.

 

Toate acestea sunt rezultatul muncii noastre din ultima jumatate de an, în care cele doua echipe au facut eforturi pentru a alinia procese si infrastructuri complementare în beneficiul clientilor. Suntem nerabdatori sa mergem mai departe si sa consolidam proiectele noastre comune, pentru a ne bucura de tot ceea ce înseamna Orange", declara Liudmila Climoc, CEO Orange Romania.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google