Oferta inedita de la E-Boda pentru taximetristi. Tableta Izzycomm Z70, cu discount

de Redactia Hit | 12 noiembrie 2013

E-Boda a anuntat astazi un lansarea primului program dedicat taximetristilor - TAXI Discount. Prin acest program, compania le ofera posibilitatea de a achizitiona de pe site-ul companiei pachete speciale ce contin tableta Izzycomm Z70 si accesorii auto la pret redus.

Pachetul TAXI Discount contine o tableta Izzycomm Z70, un suport si un incarcator auto. Pachetul acesta poate fi comandat de catre orice taximetrist, indiferent de compania pentru care lucreaza. Soferii de taxi trebuie sa acceseze aplicatia online disponibila pe site-ul E-Boda, sa isi introduca datele de pe legitimatia de taximetrist, iar programul va genera un cod care va fi trimis pe adresa de e-mail furnizata la inscriere. In momentul in care plaseaza comanda pentru modelul de tableta Izzycomm Z70, acestia trebuie sa introduca un cod  (cel primit pe e-mail) si sa selecteze optiunea TAXI Discount.

Cumparati de la eMAG tablete PC E-Boda la preturi speciale

Modelul Izzycomm Z70 ofera functii care raspund nevoilor de comunicare specifice meseriei, printre care si sistemului GPS si aplicatia Google Maps preinstalate.

Izzycomm Z70 este prima tableta din portofoliul E-Boda cu conectivitate 3G. Astfel, taximetristii vor fi conectati in permanenta la Internet fie prin intermediul datelor mobile, fie prin intermediul retelelor Wi-Fi.

Potrivit E-Boda, autonomia bateriei de pana la 5 ore, plus posibilitatea incarcarii tabletei direct din masina, folosind incarcatorul auto dedicat

Pachetul cu tableta Izzycomm Z70, suport si incarcator auto dedicat taximetristilor poate fi comandat pe site-ul www.e-boda.ro la pretul de 549 lei, avand un discount de 110 lei.

Sursa: E-Boda

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: oferta e boda Izzycomm Z70 tableta buna soferi pachet special e boda
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google