Ochelarii Epson Moverio BT-200, folositi pentru subtitrarea spectacolelor de Opera

de Redactia Hit | 28 februarie 2014

Epson, in colaborare cu Japanese New National Theatre Foundation (NNTF), cu Information Services International - Dentsu, Ltd., si cu Zimaku+ Inc., va folosi ochelarii inteligenti Epson Moverio BT-200 pentru a reda subtitrarile spectacolelor de Opera.

Initiativa, care face parte dintr-o serie de proiecte de anvergura, propune, practic, o alternativa la afisajele LCD pentru subtitrari, si se va derula in intervalul 28 februarie - 2 martie la New National Theatre Opera Studio, in Japonia.

Invitatii vor putea urmari spectacolele cu ajutorul ochelarilor inteligenti Moverio BT-200, care vor reda subtitrarile fara sa interfereze cu evenimentele de pe scena. Rezultatul va fi o experienta mai naturala si mai comoda pentru spectacolele care de obicei sunt interpretate in italiana sau germana.

Ochelarii Epson Moverio cu display binocular, transparent si navigare hands-free le ofera utilizatorilor o noua experienta interactiva de vizualizare a lumii.

Platforma Moverio poate servi ca baza de dezvoltare pentru noi instrumente vizuale, potrivite atat pentru clientii din mediul comercial, cat si pentru cei casnici.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: epson Moverio BT 200 ochelari inteligenti moverio smart glass epson
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google