O greseala de 30 miliarde. Este Tim Cook capabil sa conduca Apple?

de Liviu Petrescu | 3 octombrie 2012
2. Tim Cook, omul potrivit?

Ascensiunea lui Tim Cook la sefia Apple, odata cu retragerea lui Steve Jobs pe motive de sanatate, a parut la inceput un pas bun pentru companie. Din august 2011, sub sefia lui Cook, actiunile companiei au crescut cu 74%, in timp ce veniturile au crescut cu 66%, iar profiturile cu 85% in ultimul an.

Aplicatia Maps si lansarea noului iPad Mini ar putea schimba insa complet situatia la Apple. Faptul ca Maps a fost prezentata ca "poate cel mai frumos si mai puternic serviciu de harti creat vreodata" a contribuit la reactiile negative ale utilizatorilor gadgeturilor Apple, complet dezamagiti de aplicatie.

Soarta lui Tim Cook nu este pecetluita de Maps. Daca aplicatia isi revine in urmatoarele luni, iar noua tableta va fi un succes, Cook si-ar putea consolida pozitia la sefia Apple.

Unii analisti cred insa ca greseala in promovarea Maps, insotita de scandalurile legate de productia gadgeturilor Apple de catre Foxconn in China, sunt probleme ce reflecta incapacitatea lui Cook de a conduce Apple.

Maps, o greseala de 30 miliarde. Este Tim Cook capabil sa conduca Apple?


Citeste in continuare 1 2 3
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: aplicatia apple maps tim cook apple steve jobs apple viitorul companiei apple
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google