Noul Transformer Pad TF701T, prezentat de Asus. Ecran IGZO-TFT si Tegra 4

de Redactia Hit | 5 septembrie 2013

ASUS a anuntat noul Transformer Pad TF701T, o tableta Android de 10.1 inci ce dispune de un ecran IPS cu rezolutie 2560x1600 pixeli si tehnologie IGZO, cel mai nou procesor NVIDIA Tegra 4 quad-core si un dock mobil cu USB 3.0.

Noul ASUS Transformer Pad are un design-ului metalic cu o grosime de 8.9mm si o greutate de 585g.

Hibridul dispune de un difuzor de inalta calitate cu tehnologie audio ASUS SonicMaster ce reda un sunet puternic si clar in jocuri si la rularea content-ului multimedia. Autonomia de 17 ore, cu dock-ul cuplat, confera noului ASUS Transformer Pad posibilitatea de a acoperi doua zile de lucru intre incarcari.

Noul ASUS Transformer Pad are o camera frontala de 1.2 megapixeli pentru conversatii video si o camera video de 5 megapixeli ce poate filma Full HD).

Ca si modelul anterior (TF700), noul ASUS Transformer Pad se metamorfozeaza intr-un laptop Android performant, cu ajutorul dock-ului mobil. Tastatura completa a dock-ului are un touchpad multi-touch generos care transforma ASUS Transformer Pad intr-un instrument perfect pentru productivitate.

Dock-ul dispune de un port USB 3.0, iar bateria incorporata extinde autonomia modelului ASUS Transformer Pad de la 13 la 17 ore. Dock-ul integreaza, de asemenea, un slot pentru carduri SDXC.

Noul ASUS Transformer Pad va fi disponibil in Romania incepand cu al patrulea trimestru al acestui an la un pret de 2399 lei (cu TVA inclus).

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: asus transformer Pad TF701T hibrid transformer asus tableta office android
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google