Noul HUAWEI WATCH D care masoara tensiunea arteriala este disponibil in Romania

de Redactia Hit | 10 ianuarie 2023

HUAWEI-Watch-D

Huawei anunta ca cel mai recent dispozitiv smartwatch al sau, WATCH D a fost lansat pe piata locala si este incepand de astazi disponibil in magazine.

HUAWEI WATCH D este un ceas inteligent care accepta masurarea ritmului cardiac. HUAWEI WATCH D contine un modul cu un senzor ECG de inalta performanta care accepta inregistrarea datelor ECG si generarea imediata de rapoarte ECG1 pentru tensiunea arteriala.

Luna trecuta, WATCH D a primit avizul de functionare acordat de Ministerul Sanatatii din Romania prin intermediul Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale prin care se atesta faptul ca dispozitivul poate fi considerat unul medical de tip II, conform noii aplicatii HUAWEI ECG1. De asemenea, ceasul a primit si certificarea internationala europeana prin care se atesta faptul ca poate fi utilizat ca dispozitiv medical.

La o dimensiune si o greutate de 1/6 fata de un tensiometru traditional, HUAWEI WATCH D foloseste o mini pompa inovatoare, presiunea putand ajunge la 40 kPa, ce garanteaza ca tensiunea arteriala poate fi masurata pana la 230 mmHg. Acest aspect este echivalent cu o gama larga de tensiometre traditionale.

De asemenea, WATCH D are mai multe moduri de antrenament si functii de monitorizare a sanatatii care accepta, masurarea tensiunii arteriale, monitorizarea ritmului cardiac, monitorizarea stiintifica a somnului, monitorizarea SpO2, detectarea temperaturii pielii, monitorizarea stresului etc. si este echipat cu peste 70 de moduri de antrenament. In combinatie cu modul inteligent, ofera 7 zile de viata lunga a bateriei, ceea ce asigura utilizatorilor ca pot purta si utiliza ceasul in mod continuu fara a fi nevoiti sa il incarce frecvent.

Huawei se angajeaza sa furnizeze tehnologie care ii poate ajuta pe clientii sai sa-si imbunatateasca calitatea vietii de zi cu zi, oferindu-le in acelasi timp si informatiile care le pot permite sa devina mai documentati cu privire la sanatatea si fitness-ul lor. HUAWEI WATCH D este la ora actuala unul din dispozitivele care intruchipeaza aceasta ambitie. 

Oferta

Pana pe 17 ianuarie, HUAWEI a pregatit si o campanie pentru noul WATCH D. Toti cei care achizitioneaza acest smartwatch si se aboneaza la newsletter vor primi o reducere de 10%, pentru noul produs.

Disponibil pe o singura culoare, WATCH D poate fi gasit in magazine la pretul recomandat de 1799 lei.

Pentru mai multe informatii despre HUAWEI WATCH D si comanda vizitati: https://consumer.huawei.com/ro/offer/lansare-produse-noi-huawei-store/.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google