Noul Google Nexus 7 are probleme? Doua motive pentru care sa nu-l achizitionati acum

de Liviu Petrescu | 27 august 2013

Noua tableta Google Nexus 7 pare la inceputul unei probleme de imagine. Publicatia americana Consumer Reports, dedicata protectiei consumatorului, isi sfatuieste cititorii sa nu achizitioneze deocamdata noul Nexus 7, deoarece prezinta doua probleme tehnice: ecranul tactil si GPS-ul.

Testele "Consumer Reports" au dezvaluit doua motive pentru care publicatia considera ca noua generatie a tabletei Nexus 7 este deocamdata problematica. Ecranul tactil nu raspunde intotdeauna la comenzi, iar conectivitatea GPS lasa de dorit, potrivit specialistilor.

Google Nexus 7

Problema legata de ecranul tactil al Google Nexus 7, care nu raspunde intotdeauna la comenzi, a fost remarcata de mai multi cumparatori. In unele cazuri functia Swype, care ar trebui sa usureze lucrul cu tastatura virtuala, creeaza mai multe probleme, prin omisiunea de litere sau repetarea lor.

Functia GPS a tabletei Google are o problema si mai grava. Pozitia hartii se blocheaza frecvent, iar singura modalitate de a rezolva situatia este repornirea tabletei.

Deocamdata Google a anuntat ca problema ecranului tactil este in curs de rezolvare si ca va fi lansat in curand un update software OTA pentru eliminarea bug-ului Nexus 7. In schimb, situatia GPS este in continuare cercetata si nu exista momentan o solutie clara.

Sursa: Electronista

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: probleme nexus 7 bug google nexus 7 google nexus 7 2013
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google