Noi vesti de la HTC referitoare la un smartwatch si imagini proaspete cu HTC M8

de Redactia Hit | 6 februarie 2014

Urmasul HTC One, HTC M8, a aparut in noi imagini online, iar de aceasta data avem ocazia sa vedem cum se prezinta partea frontala a noului varf de gama al taiwanezilor. In plus, avem si primele informatii oficiale despre stadiul dezvoltarii unui smartwatch HTC.

Design-ul M8 este similar modelului HTC One, iar pana acum stim ca exista doar doua diferente fata de primul flagship cu finisaje premium. Display-ul este de 5 inci in cazul HTC M8, iar pe spatele device-ului vom gasi doua camere foto cu blit LED dual.

Cumparati la pret avantajos HTC ONE de la eMAG

Cele mai recente speculatii referitoare la noul varf de gama al HTC amintesc de un procesor Snapdragon 800, 2GB RAM si display-ul de 5 inci cu rezolutie fullHD.

HTC M8 va rula, cel mai probabil, Android 4.4.2 KitKat, iar lansarea oficiala este estimata pentru luna martie, in cadrul unui eveniment care ar putea avea loc la New York, scrie GSMArena.

Imaginile cu HTC M8 nu sunt singurele noutati HTC. La nivel oficial, reprezentantii companiei au anuntat, zilele trecute, ca HTC a reusit sa gaseasca o solutie viabila pentru rezolvarea problemelor legate autonomia ceasurilor inteligente, dupa cum scrie Ubergizmo.

Cu alte cuvinte, HTC ar putea veni pe piata chiar in acest an cu un smartwatch performant. Lansarea si succesul comercial al unui astfel de device ar fi echivalent cu o rezolvarea, macar partiala, a problemelor financiare grave cu care se confrunta producatorul taiwanez in prezent.

De altfel, Chang Chialin, CFO-ul HTC si seful vanzarilor companiei, se declara optimist in legatura cu evolutia producatorului in acest an, raportat la 2013, mai ales prin prisma faptului ca HTC pare sa fi gasit o serie de solutii tehnologice deosebite pentru produsele de tip Wearables, solutii pe care alte branduri din industrie inca le cauta.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: htc m8 foto design htc m8 specificati htc m8 lansare htc m8 smartwatch htc
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google