Noi declaratii despre preluarea BlackBerry de catre Lenovo

de Redactia Hit | 13 martie 2013

Scriam in ianuarie ca unul dintre sefii Lenovo, Wong Wai Ming, CFO-ul companiei, afirma ca o preluare a BlackBerry de catre Lenovo nu este exclusa. Ulterior, compania chineza dadea o declaratie prin care retracta ceea ce spusese reprezentantul sau anterior. Acum, suntem din nou in fata unei declaratii referitoare la o preluare a BB si care vine tot din partea unui oficial al Lenovo.

In cadrul unui interviu acordat publicatiei Les Echo, CEO-ul Lenovo, Yang Yuanging, spune ca o eventuala achizitie a producatorului canadian "nu ar fi lipsita de sens".

Totusi, CEO-ul Lenovo a fost mai retinut in declaratii decat colegul sau, spunand ca firma pe care o conduce ar trebui sa analizeze, inainte de a da un verdict asupra unei posibile tranzactii, piata si care este pozitia si importanta BlackBerry in peisajul industriei.

Dupa declaratiile facute de cei doi oficiali Lenovo intr-un interval de timp atat de restrans, este imposibil sa nu te intrebi daca nu cumva au avut loc si discutii intre cele doua companii.

Oricum, trebuie stiut faptul ca o eventuala vanzare a BlackBerry (fosta Research In  Motion) va trebui aprobata chiar de guvernul canadian, in conditiile in care legea din acesta tara impune un astfel de verdict in cazul tranzactiilor cu valori mari. BlackBerry este evaluata in prezent, potrivit Bloomberg, la peste 335 milioane dolari.

Surse: SlashGear, Bloomberg

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: vanzare blackberry lenovo tranzactie lenovo blackberry blackberry negocieri lenovo
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google