Noi camere video auto de la Mio. Inregistrare fullHD si supraveghere cu functie Parking Mode

de Redactia Hit | 23 iulie 2014

Mio Technology lanseaza pe piata locala seria de camere video MiVue 500, ce include cinci modele noi ce dispun de inregistrare Full HD si inregistrare automata a coliziunii.

Gama cuprinde modelele MiVue 538 Deluxe, MiVue 538, MiVue 528, MiVue 518 si MiVue 508.

Noua serie de camere video Mio MiVue (cu exceptia modelului MiVue 508) integreaza functia Parking Mode, ce permite o supraveghere continua a locului unde este parcat autoturismul. La detectarea oricarei miscari in raza senzorului, dispozitivul va incepe inregistrarea.

Senzorul G integrat, cu 3 axe, inregistreaza directiile de deplasare pe o diagrama cu unde. Aceasta va arata punctul de provenienta si forta impactului, chiar si in cazul unei coliziuni auto din spate, devenind astfel un martor ocular in relatia cu asiguratorul. Dupa conectarea dispozitivului la computer, veti putea analiza directia de mers si datele rezultate in urma unei eventuale coliziuni.

Cu o dimensiune a diafragmei de la F 1.8 la F 2.0 (modelele MiVue 508 si 518), senzorul camerelor video din seria Mio MiVue 500 poate recepta o cantitate mai mare de lumina, surprinzand astfel imagini clare, chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

Specificatii:

Noua gama de camere video Mio MiVue 500, este disponibila pe piata din Romania la preturi care incep de la 489 lei.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: MiVue 538 Deluxe MiVue 538 MiVue 528 MiVue 518 MiVue 508
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google